Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Uncategorized

Grįžti atgal

„Ciabatta“ grūdinė

Klasikinė „Ciabatta“ sukurta ir pirmą kartą iškepta buvo visai neseniai - 1982 metais. Šiandien populiariausia itališka duonelė yra pamėgta jau viso pasaulio ir puikuojasi ant daugelio pusryčių ar pietų stalo.

bread

SUDĖTIS

  • Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, kepimo mišinys „day mix“ (susmulkintos SOJOS, RUGIŲ miltai, linų sėmenys, saulėgrąžų sėklos, kukurūzų krakmolas ( modifikuotas), KVIEČIŲ gemalai, dehidratuotos KVIEČIŲ raugas, SEZAMO sėklos, auksinių linų sėmenys, cukrus, druska, antioksidantas askorbo rūgštis (E300), kepimo mišinys „ciabatta mix“ (KVIEČIAI(dehidratuotos KVIEČIŲ raugas, KVIETINIAIi miltai, kviečių glitimas), stabilizatorius (guaro derva, E466), palmių riebalai , cukrus, emulsiklis (E472e ), MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, SOJOS miltai, nugriebto PIENO milteliai, lipnumą reguliuojanti medžiaga (kalcio fosfatas), antioksidantas askorbo rūgštis (E 300), fermentai), MANŲ kruopos, augalinis aliejus alyvuogių, vanduo, cukrus, mielės, druska.

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 265 kcal
  • Riebalai 5,11 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 1,8 g
  • Angliavandeniai 45,44 g
  • Cukrus 2,5 g
  • Baltymai 9,24 g
  • Druska 1,1 g