Duona
Grįžti atgal
„Šefo“ duona
Juoda lietuviška duona su ruginiais miltais, pagardinta kmynais - tai mūsų šalies klasika, randama ant kiekvieno stalo.
SUDĖTIS
- Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, RUGINIAI miltai, vanduo, kepimo mišinys “mein brot mix“ ( miltai ruginiai, kukurūzų), RUGIŲ raugas, RUGIŲ ir bulvių miltai, KVIEČIŲ glitimas, emulsiklis rapsų lecitinas, cukrus, palmių riebalai, stabilizatorius guaro derva, nugriebto PIENO milteliai, KVIEČIŲ salyklo miltai, antioksidantas askorbo rūgštis ( E300), fermentai), termiškai apdoroti RUGINIAI miltai, cukrus, mielės, kmynai, druska.
100 g produkto maistingumas:
- Energinė vertė 224 kcal
- Riebalai 1,45 g
- Sočiųjų riebalų rūgštys 0,2 g
- Angliavandeniai 44,82 g
- Cukrus 5,6 g
- Baltymai 7,90 g
- Druska 1,5 g