Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Uncategorized

Grįžti atgal

KALĖDINIS popsas

Gaminio svoris 85 g

Drėgnas, burnoje tirpstantis žemės riešutų biskvitas, aplietas saldžiu raudonu šokoladu ir papuoštas didele kalėdine snaige.

bread

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • avietinis šokoladas(cukrus, kakavos sviestas 35,9%, aviečių miteliai 11,5%, emulsiklis sojos lecitinas), kepimo mišinys „Mona Lisa“ (skurdinti ŽEMĖS RIEŠUTAI, KVIETINIAI miltai, PIENO milteliai, SOJOS miltai, avinžirnių miltai, kepimo milteliai (E450, E500), KVIEČIŲ skaidulos, cukrus, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, druska, kvapiosios medžiagos, stabilizatorius (E450)), KIAUŠINIŲ masė (vištų KIAUŠINIAI be lukšto, konservantai E202, E211), saulėgrąžų aliejus, vanduo, kreminis sūris (PASUKOS, PIENAS, GRIETINĖLĖ, druska, stabilizatorius E407, konservantas E200, PIENO rūgšties kultūros).Produkto sudėtyje gali būti įvairių RIEŠUTŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, SEZAMO sėklų, įvairių GRŪDŲ, kurių sudėtyje yra GLITIMO, pėdsakų.

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 1726 kJ / 412 kcal
  • Riebalai 22 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 11 g
  • Angliavandeniai 46,2 g
  • Cukrus 39,3 g
  • Baltymai 5 g
  • Druska 0,5 g

COLOMBA su pistaciniu įdaru (pistacijos 13%)

POPSAS šventinis

AVINĖLIS marmurinis keksas

PANDORINO

Itališka COLOMBA

VIŠČIUKAS spurga

Jogurtinis aguonų keksas

ŠOKOLADINĖ KARAMELĖ tortas

ŠOKOLADINĖ KARAMELĖ desertas

IMBIERINIŲ SAUSAINIŲ RINKINYS

MEDUOLIŲ MARGINIMO RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

Migdolų riešutų kremas

BRIEDŽIUKAS desertas

PLOMBYRINIS MANDARINAS tortas

KALĖDINĖ JUODA spurga

BESMEGENIS amerikietiška spurga

PANDORO

PANETTONE

KŪČIUKAI

Imbieriniai sausainiai dekoruoti

Imbieriniai sausainiai

MARONI sausainių dėžutė

MARONI sausainiai

FOCACCIA duonos sumuštinis su troškintomis daržovėmis

BRIOCHE bandelės

“Šokoladinė vyšnia” tortas

PISTACINĖ AVIETĖ

HOT CROSS bandelės

Žalias keksas

Sausainių dėžutė

BROWNIE su maskarpone dėžutė

RUBY amerikietiška spurga

KOKOSAS spurga

Riešutų kremo sausainiai

Aguonų vyniotinis

RED VELVET desertas

Eklerai su mangais

House Espresso Blend (Crustum Espresso)

Triufelinis desertas

RED VELVET tortas

FILADELFIJA tortas

„Juoda citrina“ Juodo šokolado putėsių tortas

BALTAS PASIFLORAS tortas

Spurga su plikytu vaniliniu kremu

Su GRYBAIS bemielė bandelė

Bemielė sluoksniuota bandelė su špinatais ir sūriu

Kruasanas su marcipanais

Kruasanas su karamele

Kruasanas su šokoladu

Grissini

Imbieriniai sausainiai

Morenginiai sausainiai

„Itališkas keksas“ su šokolado gabaliukais

Jogurtinis aguonų keksas

Daigintų rugių duona

„Ciabatta“ grūdinė