Duona
Grįžti atgal
Prancūziškas batonas su linais ir morkomis
Viena iš Crustum prancūziškų kepinių variacijų – tai sveikas ir maistingas prancūziškas batonas su linų sėmenimis ir morkomis. Mėgaukitės juo tiek ant pusryčių stalo, tiek gamindami užkandžius svečiams.
SUDĖTIS
- Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, morkos 10,5%, linų sėmenys 10,5%, kepimo mišinys „ciabatta mix“ (KVIEČIAI (dehidratuotos KVIEČIŲ raugas, KVIETINIAI miltai, KVIEČIŲ glitimas), stabilizatorius (guaro derva, E466), palmių riebalai, cukrus, emulsiklis (E472e ), MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, SOJOS miltai, nugriebto PIENO milteliai, lipnumą reguliuojanti medžiaga (kalcio fosfatas), miltų apdorojimo medžiaga (askorbo rūgštis), fermentai), cukrus, mielės, vanduo, RUGINIAI miltai sijoti, druska, kepimo mišinys „magimix hamburger“ (KVIETINIAI miltai, lipnumą reguliuojanti medžiaga kalcio karbonatas (E170) , emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridų diacetilvyno rūgšties esteriai (E472e) , antioksidantas askorbo rūgštis (E300), fermentai).
100 g produkto maistingumas:
- Energinė vertė 267 kcal
- Riebalai 4,28 g
- Sočiųjų riebalų rūgštys 1,65 g
- Angliavandeniai 47,74 g
- Cukrus 2,85 g
- Baltymai 9,49 g
- Druska 1,3 g