Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Bandelės ir spurgos

Grįžti atgal

PAIN AU CHOCOLAT bandelė su šokoladu

Prancūziškos konditerijos klasika, kurios turite paragauti! Šiai bandelei iškepti naudojame sluoksniuotą kruasanų tešlą, kurią gaminame patys su tikru sviestu, o pagardiname gardaus šokolado įdaru. Rezultatas – traški bandelė, tiesiog tirpstanti burnoje.

bread

SUDĖTIS

  • Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, SVIESTAS 82%, vanduo, šokolado lazdelės 40% (cukrus, kakavos masė, kakavos SVIESTAS, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas, kvapioji medžiaga (vanilė)), sudėtyje yra ne mažiau kaip 40% kakavos sausųjų medžiagų, cukrus, mielės, kepimo mišinys „quick step croissant“ (KVIEČIŲ glitimas, KVIETINIAI miltai, emulsiklis (riebalų rūgščių mono-ir digliceridai E471 (E472e)), lipnumą reguliuojanti medžiaga (kalcio karbonatas (E170)), antioksidantas (askorbo rūgštis (E300)), fermentai), druska. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ ir jų produktų pėdsakų.

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 467,6 kcal
  • Riebalai 24,8 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 14,5 g
  • Angliavandeniai 53,3 g
  • Cukrus 15 g
  • Baltymai 7,1 g
  • Druska 1 g