Uncategorized
Grįžti atgal
MIGDOLINIS PASIFLORAS desertas
Smaližių palaima deserto pavidalu. Jame susijungia salstelėję migdolai ir gaivūs pasiflorų vaisiai. Drėgnas ir kreminis, šis tortas patiks visiems, kurie nori mažiau saldaus deserto.i.
SUDĖTIS
- Sudedamosios dalys: skrudinti susmulkinti ŽEMĖS RIEŠUTAI (41%), KVIEČIŲ miltai, sausas PIENAS, SOJŲ miltai, avinžirnių miltai, kepimo milteliai (E450, E500), KVIEČIŲ skaidulos, cukrus, KIAUŠINIŲ masė, druska, pasterizuota GRIETINĖLĖ 35%, želatina, stabilizatorius (E415), augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų, palmių), MIGDOLAI 13%, lieso PIENO milteliai, grietinėlės milteliai. Emulsiklis: SOJŲ lecitinas. Antioksidantas: rozmarinų ekstraktas. Mangai (50%), vanduo, pasiflorų minkštimas (10%), modifikuotas kukurūzų krakmolas, stabilizatorius (karageninas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), kvapiosios medžiagos, konservantas (kalio sorbatas), dažiklis (karotenas).
100 g produkto maistingumas:
- Energinė vertė 366,7 kcal
- Riebalai 26,3 g
- Sočiųjų riebalų rūgštys 10,54 g
- Angliavandeniai 26,6 g
- Cukrus 23 g
- Baltymai 5,6 g
- Druska 0,1 g