Tortai
Grįžti atgal
„Napoleonas“ tortas su spanguolėmis
Napoleono gerbėjams šį tortą gaminame su spanguolėmis. Saldžiarūgštis spanguolių skonis tik dar labiau išryškina ir taip ypatingą sviestinio pertepimo ir sluoksniuotos tešlos porą.

SUDĖTIS
- Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, SVIESTAS, PIENAS, spanguolių uogienė (cukrus, spanguolės (40%), gliukozės, fruktozės sirupas, vanduo, tirštikis E440, konservantas E202), kondensuotas PIENAS (pasterizuotas PIENAS, cukrus ), KAIUŠINIŲ masė (vištų KAIUŠINIAI be lukšto, konservantai E 202, E 211), cukrus, plikyto kremo milteliai (modifikuotas kukurūzų krakmolas, kvapioji medžiaga vanilinas, dažiklis E 1060ai - E101i), citrinų sultys (citrinų sultys, konservantas E 223), kakavinio skonio glaistas (cukrus, pilnai sukietinti augaliniai riebalai (palmių branduolių), mažo riebumo kakavos milteliai (16%), emulsiklis (SOJŲ lecitinas E322), kvapioji medžiaga (vanilinas).
100 g produkto maistingumas:
- Energinė vertė 382 kcal
- Riebalai 21,12 g
- Sočiųjų riebalų rūgštys 10,76 g
- Angliavandeniai 42,76 g
- Cukrus 15,4 g
- Baltymai 5,13 g
- Druska 0,1 g