Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Tortai ir desertai

Grįžti atgal

„Vasara“ tortas su varške ir maskarponės sūriu

Gaivus, keptas varškės sūrio ir maskarponės tortas su avietėmis. Šio torto pagrindą gaminame iš visų mylimo tinginio, todėl mėgausitės puikių skonių visuma! Turime tiek didesnį, tiek mažesnį.

bread

SUDĖTIS

  • Sudedamosios dalys: VARŠKĖ, avietės, arbatiniai sausainiai (KVIETINIAI MILTAI, cukrus, palmių riebalai, geriamasis vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, valgomoji druska, emulsiklis (SOJŲ LECITINAS), tešlos kildymo medžiagos (dinatrio difosfatas, natrio bikarbonatas, amonio bikarbonatas), kvapioji medžiaga), GRIETINĖLĖ, kakavinio skonio glaistas (cukrus, pilnai sukietinti augaliniai riebalai (palmių branduolių), mažo riebumo kakavos milteliai (16%), emulsiklis (SOJŲ lecitinas E322), kvapioji medžiaga (vanilinas)), SVIESTAS, KIAUŠINIŲ masė (vištų KAIUŠINIAI be lukšto, konservantai E 202, E 211), maskarponės sūris (pasterizuota GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), dekoravimo gelis (gliukozės sirupas, vanduo, cukrus, tirštinimo medžiagos (E440, E407), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, E327, E331), konservantas E202)), kakava, sulčių ir vaisių tirštiklis.

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 324 kcal
  • Riebalai 21,21 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 11,1 g
  • Angliavandeniai 26,05 g
  • Cukrus 18,5 g
  • Baltymai 7,18 g
  • Druska 0,01 g