Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Sausainiai ir eklerai

Grįžti atgal

MACARONS juodųjų serbentų skonio

Sveriamas gaminys.

Nesunku nuspėti, kad visais laikais pasaulyje itin vertintų „Macaron“ sausainėlių kilmė - aristokratiška. Šių delikačių gardėsių receptą iš Italijos į Prancūziją XVI a. atgabeno italų didikė Kotryna Mediči, tekėdama už karaliaus Henriko II.

bread

SUDĖTIS

  • Sudedamosios dalys: Mišinys migdolinių sausainių gamybai (cukrus, MIGDOLŲ riešutai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, gliukozės sirupas, augalinis aliejus (kokosų), stabilizatorius (E516), emulsikliai (E472b, E477, E471), nugriebto PIENO milteliai, tirštiklis (E412), kvapiosios medžiagos),, įdaras „schokobella“ (cukrus, palmių riebalai, rapsų aliejus, nugriebto PIENO milteliai, gliukozės sirupas, kakavos sviestas, emulsikliai E472a, saulėgrąžų lecitinas , kvapioji medžiaga), vanduo, augalinių riebalų saldintas mišinys (vanduo, iš dalies hidrinti palmių branduolių riebalai, cukrus, stabilizatoriai: (E420, E460, E466), emulsikliai: (E472b, E322 (SOJŲ, E471), PIENO baltymai, druska, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), dažiklis: (E160a)), juodųjų serbentų tyrė (juodųjų serbentų tyrė (90 %), cukrus ), dažiklis E 131.

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 539 kcal
  • Riebalai 27,87 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 15,7 g
  • Angliavandeniai 62,53 g
  • Cukrus 51,7 g
  • Baltymai 9,76 g
  • Druska 0,1 g