Sausainiai ir eklerai
Grįžti atgal
MACARONS mėlynių skonio
Sveriamas gaminys.
Nesunku nuspėti, kad visais laikais pasaulyje itin vertintų „Macaron“ sausainėlių kilmė - aristokratiška. Šių delikačių gardėsių receptą iš Italijos į Prancūziją XVI a. atgabeno italų didikė Kotryna Mediči, tekėdama už karaliaus Henriko II.
SUDĖTIS
- Sudedamosios dalys: Mišinys migdolinių sausainių gamybai (cukrus, MIGDOLŲ riešutai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, gliukozės sirupas, augalinis aliejus (kokosų), stabilizatorius (E516), emulsikliai (E472b, E477, E471), nugriebto PIENO milteliai, tirštiklis (E412), kvapiosios medžiagos),, įdaras „schokobella“ (cukrus, palmių riebalai, rapsų aliejus, nugriebto PIENO milteliai, gliukozės sirupas, kakavos sviestas, emulsikliai E472a, saulėgrąžų lecitinas , kvapioji medžiaga), vanduo, augalinių riebalų saldintas mišinys (vanduo, iš dalies hidrinti palmių branduolių riebalai, cukrus, stabilizatoriai: (E420, E460, E466), emulsikliai: (E472b, E322 (SOJŲ, E471), PIENO baltymai, druska, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), dažiklis: (E160a)), mėlynių įdaras (mėlynės (70 %), gliukozės sirupas, stindiklis modifikuotas krakmolas E1442, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis E330, natrio citratas E331, konservantas kalio sorbatas E202, kvapioji medžiaga), dažikliai: karmosinas *E122, ponso raudonasis *E129, indigotinas E132, dekstrozė (YRA KVIEČIŲ).
100 g produkto maistingumas:
- Energinė vertė 539 kcal
- Riebalai 27,87 g
- Sočiųjų riebalų rūgštys 15,7 g
- Angliavandeniai 62,3 g
- Cukrus 50,5 g
- Baltymai 9,76 g
- Druska 0,1 g