Sausainiai ir eklerai
Grįžti atgal
MACARONS šampano skonio
Sveriamas gaminys.
Nesunku nuspėti, kad visais laikais pasaulyje itin vertintų „Macaron“ sausainėlių kilmė - aristokratiška. Šių delikačių gardėsių receptą iš Italijos į Prancūziją XVI a. atgabeno italų didikė Kotryna Mediči, tekėdama už karaliaus Henriko II.

SUDĖTIS
- Sudedamosios dalys: mišinys migdolinių sausainių gamybai (cukrus, MIGDOLŲ riešutai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, gliukozės sirupas, augalinis aliejus (kokosų), stabilizatorius (E516), emulsikliai (E472b, E477, E471), nugriebto PIENO milteliai, tirštiklis (E412), kvapiosios medžiagos), baltojo šokolado įdaras su grietinėle ir alkoholiu (baltasis šokoladas (59%): (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), GRIETINĖLĖ, cukrus, alkoholis, sutirštintos PIENO išrūgos, PIENO baltymai).
100 g produkto maistingumas:
- Energinė vertė 493 kcal
- Riebalai 22,6 g
- Sočiųjų riebalų rūgštys -7,6 g
- Angliavandeniai 62,42 g
- Cukrus 49,5 g
- Baltymai 9,97 g
- Druska 0,1 g