Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Sausainiai ir eklerai

Grįžti atgal

MACARONS šampano skonio

Sveriamas gaminys.

Nesunku nuspėti, kad visais laikais pasaulyje itin vertintų „Macaron“ sausainėlių kilmė - aristokratiška. Šių delikačių gardėsių receptą iš Italijos į Prancūziją XVI a. atgabeno italų didikė Kotryna Mediči, tekėdama už karaliaus Henriko II.

bread

SUDĖTIS

  • Sudedamosios dalys: mišinys migdolinių sausainių gamybai (cukrus, MIGDOLŲ riešutai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, gliukozės sirupas, augalinis aliejus (kokosų), stabilizatorius (E516), emulsikliai (E472b, E477, E471), nugriebto PIENO milteliai, tirštiklis (E412), kvapiosios medžiagos), baltojo šokolado įdaras su grietinėle ir alkoholiu (baltasis šokoladas (59%): (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), GRIETINĖLĖ, cukrus, alkoholis, sutirštintos PIENO išrūgos, PIENO baltymai).

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 493 kcal
  • Riebalai 22,6 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys -7,6 g
  • Angliavandeniai 62,42 g
  • Cukrus 49,5 g
  • Baltymai 9,97 g
  • Druska 0,1 g