Sausainiai ir eklerai
Grįžti atgal
MACARONS kavos skonio
Sveriamas gaminys.
Nesunku nuspėti, kad visais laikais pasaulyje itin vertintų „Macaron“ sausainėlių kilmė - aristokratiška. Šių delikačių gardėsių receptą iš Italijos į Prancūziją XVI a. atgabeno italų didikė Kotryna Mediči, tekėdama už karaliaus Henriko II.
SUDĖTIS
- Sudedamosios dalys: Mišinys migdolinių sausainių gamybai (cukrus, MIGDOLŲ riešutai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, gliukozės sirupas, augalinis aliejus (kokosų), stabilizatorius (E516), emulsikliai (E472b, E477, E471), nugriebto PIENO milteliai, tirštiklis (E412), kvapiosios medžiagos), įdaras „schokobella“ (cukrus, palmių riebalai, rapsų aliejus, nugriebto PIENO milteliai, gliukozės sirupas, kakavos sviestas, emulsikliai E472a, saulėgrąžų lecitinas , kvapioji medžiaga), vanduo, augalinių riebalų saldintas mišinys (vanduo, iš dalies hidrinti palmių branduolių riebalai, cukrus, stabilizatoriai: (E420, E460, E466), emulsikliai: (E472b, E322 (SOJŲ, E471), PIENO baltymai, druska, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), dažiklis: (E160a)), kavos skonio pasta (cukrus, karamelė, vanduo, skrudintos kavos pupelės (12%), modifikuotas krakmolas E1422, brendis (38% tūrio), etanolis, kvapioji medžiaga), kavos pupelės maltos.
100 g produkto maistingumas:
- Energinė vertė 543 kcal
- Riebalai 28,10 g
- Sočiųjų riebalų rūgštys 15,9 g
- Angliavandeniai 62,51 g
- Cukrus 51,9 g
- Baltymai 9,98 g
- Druska 0,1 g