Sausainiai ir eklerai
Grįžti atgal
MACARONS kakavos skonio
Sveriamas gaminys.
Nesunku nuspėti, kad visais laikais pasaulyje itin vertintų „Macaron“ sausainėlių kilmė - aristokratiška. Šių delikačių gardėsių receptą iš Italijos į Prancūziją XVI a. atgabeno italų didikė Kotryna Mediči, tekėdama už karaliaus Henriko II.
SUDĖTIS
- Sudedamosios dalys: Mišinys migdolinių sausainių gamybai (cukrus, MIGDOLŲ riešutai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, gliukozės sirupas, augalinis aliejus (kokosų), stabilizatorius (E516), emulsikliai (E472b, E477, E471), nugriebto PIENO milteliai, tirštiklis (E412), kvapiosios medžiagos),, įdaras „schokobella“ (cukrus, palmių riebalai, rapsų aliejus, nugriebto PIENO milteliai, gliukozės sirupas, kakavos sviestas, emulsikliai E472a, saulėgrąžų lecitinas , kvapioji medžiaga), vanduo, augalinių riebalų saldintas mišinys (vanduo, iš dalies hidrinti palmių branduolių riebalai, cukrus, stabilizatoriai: (E420, E460, E466), emulsikliai: (E472b, E322 (SOJŲ, E471), PIENO baltymai, druska, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: (E340, E331), dažiklis: (E160a)), kakavos milteliai.
100 g produkto maistingumas:
- Energinė vertė 548 kcal
- Riebalai 28,46 g
- Sočiųjų riebalų rūgštys 16,1 g
- Angliavandeniai 62,75 g
- Cukrus 51,9 g
- Baltymai 10,32 g
- Druska 0,1 g