Uncategorized
Grįžti atgal
„Ciabatta“ grūdinė
Klasikinė „Ciabatta“ sukurta ir pirmą kartą iškepta buvo visai neseniai - 1982 metais. Šiandien populiariausia itališka duonelė yra pamėgta jau viso pasaulio ir puikuojasi ant daugelio pusryčių ar pietų stalo.
SUDĖTIS
- Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, kepimo mišinys „day mix“ (susmulkintos SOJOS, RUGIŲ miltai, linų sėmenys, saulėgrąžų sėklos, kukurūzų krakmolas ( modifikuotas), KVIEČIŲ gemalai, dehidratuotos KVIEČIŲ raugas, SEZAMO sėklos, auksinių linų sėmenys, cukrus, druska, antioksidantas askorbo rūgštis (E300), kepimo mišinys „ciabatta mix“ (KVIEČIAI(dehidratuotos KVIEČIŲ raugas, KVIETINIAIi miltai, kviečių glitimas), stabilizatorius (guaro derva, E466), palmių riebalai , cukrus, emulsiklis (E472e ), MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, SOJOS miltai, nugriebto PIENO milteliai, lipnumą reguliuojanti medžiaga (kalcio fosfatas), antioksidantas askorbo rūgštis (E 300), fermentai), MANŲ kruopos, augalinis aliejus alyvuogių, vanduo, cukrus, mielės, druska.
100 g produkto maistingumas:
- Energinė vertė 265 kcal
- Riebalai 5,11 g
- Sočiųjų riebalų rūgštys 1,8 g
- Angliavandeniai 45,44 g
- Cukrus 2,5 g
- Baltymai 9,24 g
- Druska 1,1 g