Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Duona

Grįžti atgal

„Ciabatta“ grūdinė

Klasikinė „Ciabatta“ sukurta ir pirmą kartą iškepta buvo visai neseniai - 1982 metais. Šiandien populiariausia itališka duonelė yra pamėgta jau viso pasaulio ir puikuojasi ant daugelio pusryčių ar pietų stalo.

bread

Gaminyje gali būti šių alergenų:

  • Kviečių
  • Sojų
  • Rugių
  • Sezamo
  • Miežių
  • Pieno
  • Manų

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 265 kcal
  • Riebalai 5,11 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 1,8 g
  • Angliavandeniai 45,44 g
  • Cukrus 2,5 g
  • Baltymai 9,24 g
  • Druska 1,1 g

Kiti duonos gaminiai