Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Uncategorized

Grįžti atgal

„Ciabatta“ grūdinė

Klasikinė „Ciabatta“ sukurta ir pirmą kartą iškepta buvo visai neseniai - 1982 metais. Šiandien populiariausia itališka duonelė yra pamėgta jau viso pasaulio ir puikuojasi ant daugelio pusryčių ar pietų stalo.

bread

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, kepimo mišinys „day mix“ (susmulkintos SOJOS, RUGIŲ miltai, linų sėmenys, saulėgrąžų sėklos, kukurūzų krakmolas ( modifikuotas), KVIEČIŲ gemalai, dehidratuotos KVIEČIŲ raugas, SEZAMO sėklos, auksinių linų sėmenys, cukrus, druska, antioksidantas askorbo rūgštis (E300), kepimo mišinys „ciabatta mix“ (KVIEČIAI(dehidratuotos KVIEČIŲ raugas, KVIETINIAIi miltai, kviečių glitimas), stabilizatorius (guaro derva, E466), palmių riebalai , cukrus, emulsiklis (E472e ), MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, SOJOS miltai, nugriebto PIENO milteliai, lipnumą reguliuojanti medžiaga (kalcio fosfatas), antioksidantas askorbo rūgštis (E 300), fermentai), MANŲ kruopos, augalinis aliejus alyvuogių, vanduo, cukrus, mielės, druska.

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 265 kcal
  • Riebalai 5,11 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 1,8 g
  • Angliavandeniai 45,44 g
  • Cukrus 2,5 g
  • Baltymai 9,24 g
  • Druska 1,1 g

COLOMBA su pistaciniu įdaru (pistacijos 13%)

POPSAS šventinis

AVINĖLIS marmurinis keksas

KALĖDINIS popsas

PANDORINO

Itališka COLOMBA

VIŠČIUKAS spurga

Jogurtinis aguonų keksas

ŠOKOLADINĖ KARAMELĖ tortas

ŠOKOLADINĖ KARAMELĖ desertas

IMBIERINIŲ SAUSAINIŲ RINKINYS

MEDUOLIŲ MARGINIMO RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

Migdolų riešutų kremas

BRIEDŽIUKAS desertas

PLOMBYRINIS MANDARINAS tortas

KALĖDINĖ JUODA spurga

BESMEGENIS amerikietiška spurga

PANDORO

PANETTONE

KŪČIUKAI

Imbieriniai sausainiai dekoruoti

Imbieriniai sausainiai

MARONI sausainių dėžutė

MARONI sausainiai

FOCACCIA duonos sumuštinis su troškintomis daržovėmis

BRIOCHE bandelės

“Šokoladinė vyšnia” tortas

PISTACINĖ AVIETĖ

HOT CROSS bandelės

Žalias keksas

Sausainių dėžutė

BROWNIE su maskarpone dėžutė

RUBY amerikietiška spurga

KOKOSAS spurga

Riešutų kremo sausainiai

Aguonų vyniotinis

RED VELVET desertas

Eklerai su mangais

House Espresso Blend (Crustum Espresso)

Triufelinis desertas

RED VELVET tortas

FILADELFIJA tortas

„Juoda citrina“ Juodo šokolado putėsių tortas

BALTAS PASIFLORAS tortas

Spurga su plikytu vaniliniu kremu

Su GRYBAIS bemielė bandelė

Bemielė sluoksniuota bandelė su špinatais ir sūriu

Kruasanas su marcipanais

Kruasanas su karamele

Kruasanas su šokoladu

Grissini

Imbieriniai sausainiai

Morenginiai sausainiai

„Itališkas keksas“ su šokolado gabaliukais

Jogurtinis aguonų keksas

Daigintų rugių duona