Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Uncategorized

Grįžti atgal

COLOMBA su pistaciniu įdaru (pistacijos 13%)

Gaminio svoris 730 g

Itališka COLOMBA yra velykinė Panetton’ės sesė. Brandinta, rankų darbo. Su rome mirkytais cukatais ir pistaciniu įdaru. Tradicinė forma - balandis. Taikos ir atgimimo simbolis!

bread

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • Kepimo mišinys „tradizione mix“ (KVIEČIŲ miltai, cukrus, dehidratuotas KVIEČIŲ raugas, KVIEČIŲ glitimas, emulsikliai: e471, e472e, NUGRIEBTO PIENO milteliai, kvapioji medžiaga, joduota druska, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis, fermentai), pistacijų įdaras (16 %) (cukrus, augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų, palmių), pistacijos 13 %, NUGRIEBTO PIENO milteliai, GRIETINĖLĖS milteliai, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, dažikliai: chlorofilų vario kompleksai, kurkuminas, druska, aromatai, antioksidantas: rozmarinų ekstraktas), pistacijų glaistas (10 %) (baltasis šokoladas 46,5 % (cukrus, kakavos sviestas, NUGRIEBTO PIENO milteliai, GRIETINĖLĖS milteliai), saulėgrąžų aliejus, pistacijos 13 %, cukrus, NUGRIEBTO PIENO milteliai, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, druska, dažikliai: chlorofilų vario kompleksai, kurkuminas, antioksidantas: rozmarinų ekstraktas, aromatai), pistacijų įdaras (13 % pistacijų) (vanduo, KIAUŠINIŲ masė (vištų KIAUŠINIAI be lukšto, konservantai: e202, e211), SVIESTAS 82 %, cukrus, cukraus pudra, apelsinų žievelės kubeliai (apelsinų žievelės kubeliai, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, natūralus aromatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas: SIEROS DIOKSIDAS (E220)), romas (40 % alk.), natūralus medus, mielės, kvapioji medžiaga „aroma panettone“ (saulėgrąžų aliejus, etanolis, e1518, e1520, natūralūs skoniai). Gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų.

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 1375 kJ/ 327 kcal
  • Riebalai 11 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 6 g
  • Angliavandeniai 49 g
  • Cukrus 29 g
  • Baltymai 6 g
  • Druska 0,4 g