Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Uncategorized

Grįžti atgal

COLOMBA su pistaciniu įdaru (pistacijos 13%)

Gaminio svoris 730 g

Itališka COLOMBA yra velykinė Panetton’ės sesė. Brandinta, rankų darbo. Su rome mirkytais cukatais ir pistaciniu įdaru. Tradicinė forma - balandis. Taikos ir atgimimo simbolis!

bread

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • Kepimo mišinys „tradizione mix“ (KVIEČIŲ miltai, cukrus, dehidratuotas KVIEČIŲ raugas, KVIEČIŲ glitimas, emulsikliai: e471, e472e, NUGRIEBTO PIENO milteliai, kvapioji medžiaga, joduota druska, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis, fermentai), pistacijų įdaras (16 %) (cukrus, augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų, palmių), pistacijos 13 %, NUGRIEBTO PIENO milteliai, GRIETINĖLĖS milteliai, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, dažikliai: chlorofilų vario kompleksai, kurkuminas, druska, aromatai, antioksidantas: rozmarinų ekstraktas), pistacijų glaistas (10 %) (baltasis šokoladas 46,5 % (cukrus, kakavos sviestas, NUGRIEBTO PIENO milteliai, GRIETINĖLĖS milteliai), saulėgrąžų aliejus, pistacijos 13 %, cukrus, NUGRIEBTO PIENO milteliai, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, druska, dažikliai: chlorofilų vario kompleksai, kurkuminas, antioksidantas: rozmarinų ekstraktas, aromatai), pistacijų įdaras (13 % pistacijų) (vanduo, KIAUŠINIŲ masė (vištų KIAUŠINIAI be lukšto, konservantai: e202, e211), SVIESTAS 82 %, cukrus, cukraus pudra, apelsinų žievelės kubeliai (apelsinų žievelės kubeliai, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, natūralus aromatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas: SIEROS DIOKSIDAS (E220)), romas (40 % alk.), natūralus medus, mielės, kvapioji medžiaga „aroma panettone“ (saulėgrąžų aliejus, etanolis, e1518, e1520, natūralūs skoniai). Gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų.

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 1375 kJ/ 327 kcal
  • Riebalai 11 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 6 g
  • Angliavandeniai 49 g
  • Cukrus 29 g
  • Baltymai 6 g
  • Druska 0,4 g

VAIDUOKLIS desertas ŠOKOLADINĖ VYŠNIA

VAIDUOKLIS tortas PISTACINĖ AVIETĖ

VAIDUOKLIS morengas

MONSTRIUKAS spurga

VAIDUOKLIS spurga

ŠVENTINIS popsas VAIDUOKLIS

AVINĖLIS marmurinis keksas

KALĖDINIS popsas

PANDORINO

Itališka COLOMBA

VIŠČIUKAS spurga

Jogurtinis aguonų keksas

ŠOKOLADINĖ KARAMELĖ tortas

ŠOKOLADINĖ KARAMELĖ desertas

IMBIERINIŲ SAUSAINIŲ RINKINYS

MEDUOLIŲ MARGINIMO RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

Migdolų riešutų kremas

BRIEDŽIUKAS desertas

PLOMBYRINIS MANDARINAS tortas

KALĖDINĖ JUODA spurga

BESMEGENIS amerikietiška spurga

PANDORO

PANETTONE

KŪČIUKAI

Imbieriniai sausainiai dekoruoti

Imbieriniai sausainiai

MARONI sausainių dėžutė

MARONI sausainiai

FOCACCIA duonos sumuštinis su troškintomis daržovėmis

BRIOCHE bandelės

“Šokoladinė vyšnia” tortas

PISTACINĖ AVIETĖ

HOT CROSS bandelės

Žalias keksas

Sausainių dėžutė

BROWNIE su maskarpone dėžutė

RUBY amerikietiška spurga

KOKOSAS spurga

Riešutų kremo sausainiai

BABKA šokoladinė

Aguonų vyniotinis

Su SALIAMIU sumuštinis

RED VELVET desertas

Eklerai su mangais

House Espresso Blend (Crustum Espresso)

Triufelinis desertas

RED VELVET tortas

FILADELFIJA tortas

„Juoda citrina“ Juodo šokolado putėsių tortas

BALTAS PASIFLORAS tortas

Spurga su plikytu vaniliniu kremu

Su GRYBAIS bemielė bandelė

Bemielė sluoksniuota bandelė su špinatais ir sūriu

Kruasanas su marcipanais

Kruasanas su karamele

Kruasanas su šokoladu

SRAIGĖ bandelė

Sluoksniuota bandelė su varške ir slyvomis

BUENOS DIAS bandelė

Grissini

Imbieriniai sausainiai

Migdoliniai sausainiai

Morenginiai sausainiai

„Itališkas keksas“ su šokolado gabaliukais

TINGINYS tortas

Jogurtinis aguonų keksas

Daigintų rugių duona

„Ciabatta“ grūdinė