Uncategorized
Grįžti atgal
„Itališkas keksas“ su šokolado gabaliukais
Patiems didžiausiems smaližiams kepame „Itališką keksą“ su šokolado gabaliukais. Dar saldžiau, dar gardžiau.
SUDĖTIS
- Sudedamosios dalys: Kepimo mišinys „Viennese“( KVIETINIAI miltai, cukrus, KIAUŠINIŲ milteliai, tešlos kildymo medžiagos (natrio difosfatas, natrio bikarbonatas), LAKTOZĖ, emulsiklis (E475, E471), stabilizatorius (ksantano guma), druska, prieskoniai, kvapiosios medžiagos), augalinis aliejus ( rapsu), vanduo, šokolado skonio glaistas (cukrus, pilnai sukietinti augaliniai riebalai (palmių branduolių), mažo riebumo kakavos milteliai (16%), emulsiklis (SOJŲ lecitinas E322), kvapioji medžiaga (vanilinas)).
100 g produkto maistingumas:
- Energinė vertė 432 kcal
- Riebalai 27,17 g
- Sočiųjų riebalų rūgštys 14,2 g
- Angliavandeniai 40,85 g
- Cukrus 20,1 g
- Baltymai 6,03 g
- Druska 0,1 g