Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Uncategorized

Grįžti atgal

„Itališkas keksas“ su šokolado gabaliukais

Patiems didžiausiems smaližiams kepame „Itališką keksą“ su šokolado gabaliukais. Dar saldžiau, dar gardžiau.

bread

SUDĖTIS

  • Sudedamosios dalys: Kepimo mišinys „Viennese“( KVIETINIAI miltai, cukrus, KIAUŠINIŲ milteliai, tešlos kildymo medžiagos (natrio difosfatas, natrio bikarbonatas), LAKTOZĖ, emulsiklis (E475, E471), stabilizatorius (ksantano guma), druska, prieskoniai, kvapiosios medžiagos), augalinis aliejus ( rapsu), vanduo, šokolado skonio glaistas (cukrus, pilnai sukietinti augaliniai riebalai (palmių branduolių), mažo riebumo kakavos milteliai (16%), emulsiklis (SOJŲ lecitinas E322), kvapioji medžiaga (vanilinas)).

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 432 kcal
  • Riebalai 27,17 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 14,2 g
  • Angliavandeniai 40,85 g
  • Cukrus 20,1 g
  • Baltymai 6,03 g
  • Druska 0,1 g