Tortai ir desertai
Grįžti atgal
RED VELVET tortas
Gaminio svoris 700 g
Klasikinis amerikiečių tortas RED VELVET - tai raudonas, purus biskvitas, perteptas švelniu it debesis filadelfijos sūrio ir sviesto kremu.
SUDĖTIS
- Sudedamosios dalys: Kepimo mišinys „red velvet“ (cukrus, KVIETINIAI miltai, KVIEČIŲ krakmolas, teškos kildymo medžiagos E450(i), E500(ii), druska, dažikliai E120, E160a(i), emulsikliai E472a, E472b (ir PIENAS); kvapioji medžiaga), tepamas varškės sūris „ Philadelphia“ (nenugriebtas PIENAS, grietinė, išrūgų baltymų koncentratas (iš PIENO), druska, stabilizatorius (E410), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, PIENO rūgšties kultūros), sviestas 82%, KIAUŠINIŲ masė (vištų KIAUŠINIAI be lukšto, konservantai E202, E211), abrikosų įdaras (cukrus, abrikoso tyrės 37%; gliukozės, fruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis (E 330), kalio citratai (E 332), kalcio fosfatas (E341), tirštiklis: pektinai (E440), kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas (E202)), augalinis aliejus rapsų, vanduo, cukraus pudra, citrinų sultys, liofilizuoti braškių gabaliukai.
100 g produkto maistingumas:
- Energinė vertė 424 kcal
- Riebalai 27,74 g
- Sočiųjų riebalų rūgštys 9,4 g
- Angliavandeniai 41,04 g
- Cukrus 32,2 g
- Baltymai 2,52 g
- Druska 0,2 g