Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Tortai ir desertai

Grįžti atgal

RED VELVET tortas

Gaminio svoris 700 g

Klasikinis amerikiečių tortas RED VELVET - tai raudonas, purus biskvitas, perteptas švelniu it debesis filadelfijos sūrio ir sviesto kremu.

bread

SUDĖTIS

  • Sudedamosios dalys: Kepimo mišinys „red velvet“ (cukrus, KVIETINIAI miltai, KVIEČIŲ krakmolas, teškos kildymo medžiagos E450(i), E500(ii), druska, dažikliai E120, E160a(i), emulsikliai E472a, E472b (ir PIENAS); kvapioji medžiaga), tepamas varškės sūris „ Philadelphia“ (nenugriebtas PIENAS, grietinė, išrūgų baltymų koncentratas (iš PIENO), druska, stabilizatorius (E410), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, PIENO rūgšties kultūros), sviestas 82%, KIAUŠINIŲ masė (vištų KIAUŠINIAI be lukšto, konservantai E202, E211), abrikosų įdaras (cukrus, abrikoso tyrės 37%; gliukozės, fruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis (E 330), kalio citratai (E 332), kalcio fosfatas (E341), tirštiklis: pektinai (E440), kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas (E202)), augalinis aliejus rapsų, vanduo, cukraus pudra, citrinų sultys, liofilizuoti braškių gabaliukai.

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 424 kcal
  • Riebalai 27,74 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 9,4 g
  • Angliavandeniai 41,04 g
  • Cukrus 32,2 g
  • Baltymai 2,52 g
  • Druska 0,2 g