Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, jog Jums naršant naudotumėme slapukus, prašome paspausti SUTINKU.

Daugiau infomacijos privatumo politikoje.

Uncategorized

Grįžti atgal

PISTACINĖ AVIETĖ

bread

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • Sudedamosios dalys: PISTACIJŲ KREMAS (skrudintos PISTACIJOS >90-100 %, druska, dažiklis riboflavinas ir E141), aviečių tyrė (avietės 90%, cukrus), cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis (E322 saulėgrąžų lecitinas), vanilės ekstraktas, plakamoji GRIETINĖLĖ, PIENAS 2%, kakavos sviestas, dažiklis E120, gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas PIENAS 8 % riebumo, KIAUŠINIAI, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos citrinų rūgštis, natrio citratas ir kalio fosfatai, stingimo medžiagos karageninas ir pektinai, tirštikliai saldžiavaisių pupelių guma ir arabikas, dekstrozė, karamelė, kvapioji medžiaga, KVIEČIŲ miltai, KVIEČIŲ krakmolas, PIENO baltymai, kildinimo medžiagos: dinatrio difosfatas E450(i), natrio vandenilio karbonatas E500(ii); rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: kalcio karbonatas E170; druska, dažiklis karmino rūgštis E120, beta karotinas E160a(i); emulsikliai acto ir pieno rūgštis, riebalų rūgščių mono- ir digliceridų esteriai E472a ir E472b (yra pieno); tirštiklis: ksantanas E415; kvapiosios medžiagos, geriamasis vanduo, želatina, aliejus, druska.
  • Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

100 g produkto maistingumas:

  • Energinė vertė 329,4 kcal
  • Riebalai 21,5 g
  • Sočiųjų riebalų rūgštys 11,6 g
  • Angliavandeniai 28,3 g
  • Cukrus 24,9 g
  • Baltymai 9,9 g
  • Druska 0,2 g

COLOMBA su pistaciniu įdaru (pistacijos 13%)

POPSAS šventinis

AVINĖLIS marmurinis keksas

KALĖDINIS popsas

PANDORINO

Itališka COLOMBA

VIŠČIUKAS spurga

Jogurtinis aguonų keksas

ŠOKOLADINĖ KARAMELĖ tortas

ŠOKOLADINĖ KARAMELĖ desertas

IMBIERINIŲ SAUSAINIŲ RINKINYS

MEDUOLIŲ MARGINIMO RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

DOVANŲ RINKINYS

Migdolų riešutų kremas

BRIEDŽIUKAS desertas

PLOMBYRINIS MANDARINAS tortas

KALĖDINĖ JUODA spurga

BESMEGENIS amerikietiška spurga

PANDORO

PANETTONE

KŪČIUKAI

Imbieriniai sausainiai dekoruoti

Imbieriniai sausainiai

MARONI sausainių dėžutė

MARONI sausainiai

FOCACCIA duonos sumuštinis su troškintomis daržovėmis

BRIOCHE bandelės

“Šokoladinė vyšnia” tortas

HOT CROSS bandelės

Žalias keksas

Sausainių dėžutė

BROWNIE su maskarpone dėžutė

RUBY amerikietiška spurga

KOKOSAS spurga

Riešutų kremo sausainiai

Aguonų vyniotinis

RED VELVET desertas

Eklerai su mangais

House Espresso Blend (Crustum Espresso)

Triufelinis desertas

RED VELVET tortas

FILADELFIJA tortas

„Juoda citrina“ Juodo šokolado putėsių tortas

BALTAS PASIFLORAS tortas

Spurga su plikytu vaniliniu kremu

Su GRYBAIS bemielė bandelė

Bemielė sluoksniuota bandelė su špinatais ir sūriu

Kruasanas su marcipanais

Kruasanas su karamele

Kruasanas su šokoladu

Grissini

Imbieriniai sausainiai

Morenginiai sausainiai

„Itališkas keksas“ su šokolado gabaliukais

Jogurtinis aguonų keksas

Daigintų rugių duona

„Ciabatta“ grūdinė